Om oss

Emplece är ett klädföretag grundat av en driven 16-åring vars passion tillhör kläder och att ha en värdefull influens hos andra. Den initiella resan av grundadet av företaget var distinkt. Vår företag är grundat i huvudstaden i Sverige, Stockholm. Vår högsta önskan är att förmedla budskapet “Positivitet är prioritet”. Vi strävar efter att motivera och inspirera folk till att positivitet behöver vara prioriterat. Detta är det översiktliga delen som gör att Emplece sticker ut från andra klädföretag. 

 

Vår affärsidé är att kombinera vårt viktiga budskap med att sälja kvalitativa och stilrena kläder genom valet av färger och teman, svart och vit blandat med förträfflighet. En annan strävan vi har är att alltid tillfredställa vår kunder och behandla de på ett positivt sätt som gör att de känner sig precis som de skall göra. 

 

Idén bakom företaget var inspirerat av vår mormor som tragiskt nog gick bort på grund av sjukdomen alzheimer's. Hon tänkte alltid positivit och såg de positiva i livet istället för det negativa. Vi bestämde oss för att ta detta med oss och vi vill förmedla detta till allmänheten. Emplece grundades sedan med sloganen "Positivity is priority".